DSC_2834_edited_edited.jpg

Kush jemi ne

D&D Business Support Center është kompani konsulente, e themeluar në vitin 2008, e cila ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të konsulencës. Falë punës së madhe të ekipit të saj profesional, si dhe vlerave të ofruara në tregun vendor, D&D për këto vite ka ndërtuar partneritete afatgjate bashkëpunimi me institucionet të ndryshme publike, organizata jo-qeveritare, institucione ndërkombëtare, donatorë, kompani të huaja,  investitorë,  si dhe partnerë të shumtë nga sektori privat në Republikën e Kosovës.

rocket.png

5000+

Startups

award_PNG64.png

20,000+
Përfitues

71200.png

3000+

Të punësuar

Postimet

D&D---JOB_VACANCY.jpg

JOB VACANCY

Position: Project Manager (2 Positions)

The overall purpose of the positions

The overall purpose of the role is managing multiple projects, resources, schedule, activities, and tasks. Ongoing interaction with a range of internal and external stakeholders, while ensuring quality of services and exceeding expectations.

D&D Business Support Center, is seeking to fill 2 open vacancy...

Banneri-D&D---NT-2021.jpg

Ftesë për aplikim - Trajnime në Ndërmarrësi 

D&D Business Support Center ofron mundësi trajnimi falas për ndërmarrësi, të financuar nga SHHBK “Nëna Terezë”, duke përfshirë modulet:

- Hyrje në ndërmarrësi,

- Plan biznesi,

- Marketing dhe

- Planifikim financiar.

Banner-KRU-Hidrodrini-2021.jpg

Anketë për regjionin e Pejës

D&D Business Support Center është duke realizuar hulumtimin për matjen e kënaqshmerisë së konsumatorëve për shërbimet që ofron K.R.U. ”Hidrodrini” Sh.A. Me këtë anketë K.R.U. "Hidrodrini" teston kënaqësinë e konsumatorëve për shërbimet të cilat ju ofron. Përgjigjet e juaja të sinqerta, neve do të na mundësojnë ndërmarrjen e veprimeve për ngritjen e kualitetit të shërbimeve tona.

Partnerët

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.