top of page

Kush jemi ne

D&D Business Support Center është kompani konsulente, e themeluar në vitin 2008, e cila ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të konsulencës. Falë punës së madhe të ekipit të saj profesional, si dhe vlerave të ofruara në tregun vendor, D&D për këto vite ka ndërtuar partneritete afatgjate bashkëpunimi me institucionet të ndryshme publike, organizata jo-qeveritare, institucione ndërkombëtare, donatorë, kompani të huaja,  investitorë,  si dhe partnerë të shumtë nga sektori privat në Republikën e Kosovës.

rocket.png

5000+
Startups

award_PNG64.png

20,000+
Përfitues

71200.png

3000+
Të punësuar

Postimet

Banner-KRU-Hidrodrini-2023.jpg

Anketë për regjionin e Pejës

D&D Business Support Center është duke realizuar hulumtimin për matjen e kënaqshmërisë së konsumatorëve për furnizimin me ujë dhe shërbime të kanalizimit në rajonin e Pejës për periudhën Janar - Dhjetor 2022. 

 

Përgjigjet e juaja të sinqerta do të ndikojnë në ngritjen e kualitetit të shërbimeve nga K.R.U. ”Hidrodrini” Sh.A

D&D, ju është mirënjohës dhe falënderues paraprakisht nëse mund të ndani 2 minuta kohë, nga koha...

Banner-TRAINKOS-2023.jpg

Pyetësor për matjen e kënaqshmërisë për shërbimet e Trainkos Sh.A.

Pyetësor për matjen e kënaqshmërisë për shërbimet e Trainkos Sh.A. D&D Business Support Center është duke realizuar hulumtimin për matjen e kënaqshmerisë së klientëve dhe udhëtarëve për shërbimet që ofron “Trainkos” Sh.A.

 

Përgjigjet e juaja të sinqerta, do të ndikojnë në ngritjen e kualitetit të shërbimeve nga Trainkos Sh.A.

Call-for-Market-Researcher.jpg

Call for Market Researcher

 

As a collaborator with the European Center for Minority Issues Kosovo, D&D Business Support Center is implementing the project “Recycling Matters Activity – Fushë Kosovë/Kosovo Polje. This USAID-funded project aims to increase socio-economic cohesion and deliver sustainable livelihoods among Roma, Ashkali, and Egyptian informal waste collectors (IWC) in Kosovo. As part of this intervention, sustainable recycling models will be promoted by the private sector in partnership with communities and...

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Partnerët

bottom of page