top of page
Shpallje-e-rezultateve-banner.jpg

Në kuadër të projektit “Përkrahja në punësim, vetëpunësim dhe nismave ndërmarrëse përmes mbështetjes teknike dhe financiare për të rinjtë e rajonit të Prishtinës”, projekt ky i financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, njoftohen të gjitha kompanitë aplikuese të cilat kanë dërguar ofertën e tyre për furnizimin me pajisje pune, krahas pakove të prezantuara në thirrjen për tenderim, se kompania fituese e këtij tenderi është përzgjedhur.

 

Kompania fituese:

 

  • General Supply and Logistics L.L.C

 

Njëkohësisht, falenderojmë të gjitha kompanitë ofertuese për aplikimin e tyre. Kompanitë të cilat nuk janë përzgjedhur i dëshirojmë suksese në rradhët e ardhshme dhe i inkurajojmë të aplikojnë në projekte/programe të tjera.

 

Për kompanitë e pa kënaqura me rezultatin afati për ankesa është deri më datën 22.04.2022, në orën 16:00. Ankesën mund ta përcjellni përmes e-mail adresës info@dd-bsc.com.

bottom of page