top of page
Banner-Call-for-Application---D&D-UNDP-EU-MKRS-2023.alb.jpg

🚀 A jeni një Start-up, Mikro, ose Ndërmarrje e Vogël (MSE) që ka pasion për trashëgiminë kulturore, promovimin e turizmit dhe zhvillimin ekonomik? Kjo është mundësia juaj!

🏛️ Bashkohuni me projektin “Trashëgimia Kulturore si Nxitëse e Ringjalljes Ekonomike të Janjevës” dhe kontribuoni në rindërtimin e qëndrueshëm dhe përfshirës të Janjevës. Ky projekt, i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë (EUoK) dhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), dhe e zbatuar nga UNDP Kosova, ofron:

🔹 Rehabilitimin e objekteve të trashëgimisë kulturore për të nxitur turizmin.

🔹 Fuqizimin e ekonomisë përmes turizmit dhe krijimit të të ardhurave.

🔹 Mbështetje me grante që variojnë nga 3,000.00€ deri në 6,000.00€ për pjesëmarrësit e kualifikuar!

🔥 Afati i fundit për aplikime: 19 Nëntor 2023 🔥

Mos e humbisni këtë mundësi të mrekullueshme për të bërë ndryshimin dhe për të marrë mbështetje me grante! ✨

bottom of page